Skip to main content

VELKOMMEN TIL SANDNES SOLSKJERMING

Vi er en selvstendig, lokal bedrift som selger og monterer lys- og solskjerming i hus, leiligheter, hytter og større bygninger. Med over 20 års erfaring, har vi kompetanse til å levere vellykkede løsninger av høy kvalitet. Utvalget vårt inkluderer lameller, plissegardiner, rullegardiner, persienner, markiser og parasoller, i tillegg til produkter med ekstra høy grad av lysskjerming, slik at hele rom kan mørklegges ved behov.
Referanselisten vår er lang og vi har fornøyde kunder fra hele spekteret; alt fra private oppdrag på ett enkelt rom, til store bedriftsbygg på mange hundre kvm. For oss er du like viktig uavhengig av størrelsen på oppdraget.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud av oss, kan du benytte kontaktskjemaet som ligger under fanen «Befaring». Du kan også ringe eller sende oss en e-post. Når du har fortalt hva du ønsker, avtaler vi en gratis konsultasjon på det aktuelle stedet. Her bruker vi all vår erfaring til å anbefale den eller de løsningene som vil fungere best i ditt rom, ditt hus eller din bygning.

Vi gleder oss til å høre mer om dine ønsker.

.