OM SANDNES SOLSKJERMING

Velkommen til oss. Vi er en liten bedrift i Sandnes som driver med salg og montasje av solskjerming i hus, leiligheter, hytter og bedrifter. Vi har over 20 års erfaring innen solskjerming, derfor kan vi levere deg et kvalitesprodukt du søker. Ønsker du lameller, plissegardiner, rullegardiner, persienner, markiser og parasoller. Vi tar på oss alt fra små oppdrag i enkelt rom- til store bedriftsbygg på mange hundre kvm. Vi har hatt store kunder i lokalområdet, men også mange små. Vi ønsker å kunne levere til absolutt alle, derfor har vi så konkurransedyktige priser.

Ønsker du et pristilbud på en jobb, eller bare høre mer om hva vi driver med? Da kan du benytte deg av kontaktskjemaet vi har under menyen «forespørsel». Da sender du inn en forespørsel til våre servicemedarbeidere, slik vi kan ringe deg opp når det måtte passe deg. Vi kan da komme på en gratis konsultasjon hjemme hos deg, slik vi kan finne ut hva som fungerer best i ditt hus\bygg.

Vi ser frem til å høre fra deg om ditt behov og dine ønsker. Det er bare å spørre om råd og veiledning. Vi hjelper deg med å finne riktig solskjerming enten det er til din bolig eller din bedrift.

Ring oss i dag.